Blijf op de hoogte en volg ons op Facebook

Powerturn

Heb jij al eens van powerturnen gehoord? Op twee achterwielen weg rijden, snel draaien tot wel 360 graden, abrupt afremmen en nog veel meer: niets is deze sensationele powerturn te veel! Alleen... je rijdt met 2 personen en jullie sturen allebei je eigen motor aan. Er staan continu twee powerturns op onze baan, waardoor je voldoende ruimte hebt om naar hartenlust rond te rijden. Terwijl één team bezig is met de training, kan het tweede team ondertussen voor de prestatie gaan. Is jullie samenwerking goed genoeg om ons parcours te kunnen berijden?

Voor deze activiteit moet je minimaal 18 jaar zijn.

Reserveren? Vraag gratis een offerte aan of bel direct 0341 451 541

Kosten:
- € 32,50 per persoon
- min. € 390,-

Tijdsduur 1 uur.

Fotos

Recensies

Mevr. Mastenbroek - Oosthoek B.V.

Veluwe-Events gevraagd, personeelsuitje geslaagd! Gelukkig boften we ook met het weer. Alle mensen van Veluwe-Events waren super vriendelijk en behulpzaam. Zeker een reden om nog een keer onze dag door Veluwe-Events te laten regelen.

Dhr. Wolfswinkel - Restaurant de Ruggestee

We hebben powerturn gedaan als 1 van de onderdelen van een totaal pakket met quadrijden en lasergamen. Dit is zeker een aanrader! De hele middag was flexibel en prima verzorgd. We hebben genoeg om nog lang over na te praten.