Blijf op de hoogte en volg ons op Facebook

Workshops

Workshops zijn een leuke manier om met elkaar bezig te zijn, Creatief, culinair of actief. Veluwe events biedt een ruime selectie creatieve, interessante en leerzame workshops voor elke soort groep, die gemiddeld 1 tot 2 uur duren. Boek een losse workshop of organiseer een afwisselend bedrijfsuitje met een combinatie van meerdere workshops en/of activiteiten. Bekijk gerust alle mogelijkheden of neem contact met ons op. 

Minimaal 12 personen. Ben je met minder dan 12 personen? Laat het ons weten, dan maken we speciaal voor jou een offerte op maat!

Smoker Joe:
De Smoker Joe is het paradepaardje van onze chefkok! Deze Amerikaanse barbecue is een combinatie tussen barbecue/grill en rookover. Door een zeer lage garing en het zo nauwkeurig mogelijk in kunnen stellen van de temperatuur, stelt de Smoker Joe je in staat om de gerechten perfect te bereiden. Kortom: met de Smoker Joe workshop leer je vlees bereiden zoals je het hoort te bereiden!
Prijs op aanvraag

Salsa dansen: 
Hoe soepel zijn jouw heupen? met onze salsaworkshop leer jij alle kneepjes van deze dans. Jong, oud, stijf, lenig, muzikaal of niet, het maakt niet uit! Gezamenlijk plezier staat centraal. 
Prijs op aanvraag

Schilderen:
Je begint met een leeg, wit canvas en aan jullie de taak om hier je creativiteit op uit te laten! Hebben jullie vooraf al een doel voor ogen of komt onze instructeur met een mooie opdracht?\
Prijs op aanvraag

Graffiti:
Brengt schilderen niet genoeg actie met zich mee? Kies dan voor onze graffiti workshop! Ook hier begin je met een leeg, wit canvas. Maar wat er dan gebeurd, is compleet anders! Overall aan, spuitbussen in de aanslag en klaar om jouw kunstwerk te maken! Tijdens onze graffiti workshop leer je verschillende technieken om de spuitbus optimaal te benutten. Werken jullie samen of alleen? Aan jullie de keus!
Prijs op aanvraag

Pokeren: 
Op een leuke manier krijgen jullie het poker spel onder de knie. Dit sluiten we af in de vorm van een toernooi. Welke grootste bluffer zal winnen?
Prijs op aanvraag

Whiskey proeverij:
Maak kennis met met ziltige whiskey, fruitige whiskey, zwaar alcoholisch of met een laag alcoholpercentage
Prijs op aanvraag

Wijn proeverij: 
Geur, smaak en hoe troebel de wijn wel of niet is, zijn bepalend voor de smaak. Daarnaast zal de kenner die de proeverij verzorgt zowel de beginnende als de ervaren liefhebber van zinvolle, interessante en amuserende informatie voorzien.
Prijs op aanvraag

Cocktail maken:
Willen jullie de echte barman skills leren? Kies dan voor de cocktail workshop! Je leert dan niet alleen om de bekendste cocktails te maken, maar ook leren we jullie wat gave trucjes met de drankflessen. Na de workshop cocktail maken zal jij ongetwijfeld de show stelen op elke verjaardag!
Prijs op aanvraag

Drone vliegen:
Iedereen kent ze tegenwoordig wel: drones. Maar hoe bestuur je nou eigenlijk zo'n drone? En wat kun je er allemaal mee? Dit leer je allemaal in onze workshop drone vliegen!
Prijs op aanvraag

Fotos

Recensies

Gerrit Fredriks en Pierre van Raan 30/05/2016

Zou je Veluwe Events aanraden bij anderen?
Ja, Was goed verzorgd en je kunt er veel activiteiten doen.

Opmerkingen of tips
We hadden meerdere activiteiten waarvan o.a de wijnproeverij. Deze vonden wij het minste evt verbetering is b.v een kaasplankje bij toevoegen.Uitleg mocht wel wat beter.Verder was alles goed geregeld.