Blijf op de hoogte en volg ons op Facebook

Helikopter dropping

Is het dit jaar aan jou de eer om een verbluffend bedrijfsuitje te organiseren? Kies dan voor onze helikopterdropping! Wij brengen iedereen naar de locatie van de helikopter. Bij het uitstappen stijgt de spanning: zijn die helikopters voor ons..? Ja, die zijn voor jullie! Met een aantal collega’s stap je in de helikopter en wordt je getrakteerd op een adembenemende vlucht boven water, bossen en dorpen. Eenmaal geland krijgt jouw groep een GPS waarmee jullie op zoek gaan naar de volgende stop. Hier wisselen jullie de GPS om voor een tandem. Met behulp van een kaart kunnen jullie de weg terug naar Veluwe Events vinden. Al met al dus een bedrijfsuitje dat moeilijk te overtreffen zal zijn!

Reserveren? Vraag gratis een offerte aan of bel direct 0341 451 541

Kosten:
- € 150,00 per persoon
- Minimale kosten € 3.000,00

Tijdsduur 3 uur

Fotos

Recensies

cor herder 24/05/2016

Zou je Veluwe Events aanraden bij anderen?
Ja, mooie locatie en een goede begeleiding

Mark van den Belt 18/04/2016

Zou je Veluwe Events aanraden bij anderen?
Ja, Goede organisatie, zowel "kantoor"personeel, alsmede uitvoerend/begeleidend personeel.

Opmerkingen of tips
Om het verrassingselement van het vliegen met de helikopter zo lang mogelijk uit te stellen, zou ik voor stellen dat de mensen van de vliegmaatschappij niet direct herkenbare jassen aan hebben.
Na het uitstappen van de "jeeps", was meteen duidelijk wat het volgende onderdeel was, aangezien er grote "reclame" van de maatschappij op de jassen stond.

Haalde het verrassingselement er een klein beetje vanaf.

Desalniettemin hebben wij een enorm gezellige middag gehad.