Blijf op de hoogte en volg ons op Facebook

Klimmen compleet

Kunnen jullie maar geen genoeg krijgen van hoogtes? Kies dan voor ons klim programma! Bij ons klim programma komen alle activiteiten aan bod die jou op een andere manier uitdagen op hoogte. Natuurlijk hebben we onze klimmuur die jij kan beklimmen! Niet spannend genoeg? Kies er dan voor om de klimmuur te beklimmen met behulp van dry tooling. Hierbij klim je niet op de normale manier omhoog, maar met behulp van een pikhouweel waardoor het net lijkt alsof je een ijswand aan het beklimmen bent!

Ook kun je tijdens dit programma kiezen voor het welbekende krat stapelen! Goed gezekerd stapel jij krat op krat en probeer je zo hoog mogelijk te komen. Kun jij de hoogste toren bouwen of gaat de eer naar je vrienden?

Ook hebben we onze eigen Veluwe Events Paalsprong! Eerst klim je de paal in om er vervolgens bovenop te gaan staan. Je ziet de trapeze hangen. Hier moet je naar toe springen! Lukt het jou om ver genoeg te springen om de trapeze te vangen?

Ook hebben we nog onze oversteek. De twee klimtorens van Veluwe Events zijn aan elkaar verbonden met een smalle loopbrug. Voordat je naar boven gaat, neem je een balletje mee. Op ongeveer 10 meter hoogte, maak jij de oversteek naar de andere kant. Grenzen verleggen en hoogtevrees overwinnen: daar draait de oversteek om. Lukt het jouw team in binnen de tijd zoveel mogelijk balletjes naar de overkant te brengen?

Reserveren? Vraag gratis een offerte aan of bel direct +31 341 451 541

Kosten:
- € per persoon
- min. €

Tijdsduur

Fotos