Blijf op de hoogte en volg ons op Facebook

Overnachten

Wenst u voor aanvang of na afloop van uw team evenement een overnachting te reserveren? Dat kan! Apollo Hotel Veluwe de Beyaerd is gelegen op het terrein van Veluwe Events. Het charmante paviljoenhotel biedt verschillende luxe mogelijkheden. 

Apollo Hotel Veluwe de Beyaerd

Apollo Hotel Veluwe de Beyaerd is één van de weinige paviljoenhotels van Nederland. De sfeer van Apollo Hotel Veluwe de Beyaerd is bijzonder. Een prachtig aangelegde bostuin, een openlucht zwembad met loungebedden en een zonneweide omringen het sfeervolle hoofdgebouw. U kunt heerlijk dineren in de Veluwse Huyskamer of een drankje doen in de Hooibergbar of op het terras. 

Het hotel biedt 91 mooie en ruime hotelkamers. Voor grote groepen is er Villa de Beyaerd, geschikt voor maar liefst 15 personen. Dit ultieme vakantiehuis is van alle gemakken voorzien die men van een Villa mag verwachten. 

Apollo Hotel Veluwe de Beyaerd beschikt over verschillende zalen waar zakelijke of particuliere bijeenkomsten van 10 tot 150 personen kunnen worden georganiseerd. Ideaal wanneer u uw teambuilding activiteit wilt combineren met een vergadering, feestavond of overnachting.

Interesse? Vraag gratis een offerte aan of bel direct 0341 451 541