Blijf op de hoogte en volg ons op Facebook

Feestavond

Ook voor de invulling van uw feestavond biedt Veluwe Events uitkomst. Van een eenvoudige discodansavond tot een uitgebreid themaprogramma met shows en live muziek. Jullie kunnen tal van thema's kiezen zoals bijvoorbeeld Caribbean cruise-, western-, Las Vegas-, middeleeuws- of een jaren '70 discoparty. Wilt u na afloop van de feestavond niet naar huis rijden? Op het terrein van Veluwe Events bevindt zich het 4-sterren paviljoenhotel Apollo Hotel Veluwe de Beyaerd. Perfect als u de feestavond wilt uitbreiden met een overnachting. 

Themafeest, prijs op aanvraag
- Winterbuffet
- 4 uur onbeperkt drank (bin. gedest.)
- Zaalaankleding
- Verkiezing van de beste thema outfit m/v
- Muziek bij het thema
- Tijdsduur 4 uur

Apres Ski
Willen jullie een avondje wintersport in eigen land, maar dan alleen het leukste gedeelte ...het Après Skiën? Zet je skies buiten tegen de deur en stort je in de gezellighied van de Apres Ski.

Hollandse avond
Van André Hazes, tot Doe Maar, alles komt natuurlijk voorbij tijdens deze oer Hollandse avond. Trek je oranje kleren aan een feest mee (Rood, wit, blauw mag nauurlijk ook).

Filmavond
Rol de rode loper maar uit en straal als de sterren! Verkleed je als James Bond, Lara Croft, Mister Bean of Kill Bill. Als welke bekend filmkarakter kom jij? 

Disco avond
Trek je "oude" broeken maar weer uit de kast, want de wijde pijpen horen natuurlijk bij deze Disco avond.

Interesse? Vraag gratis een offerte aan of bel direct 0341 451 541