Blijf op de hoogte en volg ons op Facebook

Groepen 100+

Bedrijfsuitje, Personeelsuitje, Groepsuitje, Uitje of relatiedag in Gelderland op de Veluwe voor een groep van meer dan 100 deelnemers?

Het organiseren van een evenement is een tijdrovende activiteit, vooral als je een keuze moet maken tussen alle mogelijkheden die er in deze tijd zijn. Bent u op zoek naar een locatie waar u de invulling van uw evenement volledig zelf kan indelen, maar waar een vakkundig team klaar staat voor advies, begeleiding en organisatie?  Veluwe Events neemt uw beleving als uitgangspunt!

Voor een bedrijfsuitje, personeelsuitje, uitje of relatiedag voor een groep met meer dan 100 deelnemers, maken we graag een voorstel op maat voor u. We kunnen allerlei mogelijke activiteiten aanbieden tijdens uw megafestijn! Vraag gerust naar de mogelijkheden. We verzorgen uw bedrijfsuitje of personeelsuitje in Gelderland op de Veluwe tot 1200 personen. Geef uw wensen aan ons door en we zullen u verassen met een fantastische en onvergetelijk ervaring!

We kunnen alle activiteiten voor u combineren. Wat dacht u van een combinatie van solex rijden, trabant rally en laser kleiduiven schieten? Natuurlijk is een zeskamp ook altijd een uitdaging. We adviseren om verschillende activiteiten aan te bieden voor uw collega's. Hierdoor kan iedereen kiezen wat men leuk vindt en zo heeft iedereen een onvergetelijk dag. Kortom, Veluwe-Events verzorgt graag uw evenement op de Veluwe, welke activiteit u ook kiest.

Enkele voorbeelden van groepen met meer dan 100 deelnemers die we in het verleden verzorgt hebben zijn:

3 keuze programma's

Iedereen kan van te voren aangeven wat men wil doen deze dag! Kies je voor het recreatieve, sportieve of actieve programma? 

  • Recreatief: Met onze natuurgids op pad en ontdek de mooie Veluwe.
  • Sportief: Per tandem gaan jullie de route zoeken. Lukt het om de opdrachten te volbrengen?
  • Actief: Hier gaan jullie per mountainbike en GPS de Veluwe over. Door de bossen heen rijden om zo de tocht uit te rijden.

Zeskamp

Bij de diverse onderdelen moeten jullie het opnemen tegen jullie collega’s van een ander team! Jullie zullen zien dat een goede teamgeest en tactiek de doorslag zullen geven. Een bijzonder arrangement dat voor de nodige hilarische momenten zal zorgen.

Harderwijk GPS tocht

De tocht zal door de oude en historische binnenstad van Harderwijk gaan. Het GPS brengt jullie langs de mooie en oude plekken van deze stad. Buiten deze culturele momenten, zullen jullie onderweg ook de code moet vinden, dit aan de hand van vragen of opdrachten. Lukt het jullie de code te bemachtigen en de kluis te kraken? Welk team is de beste speurder?