Blijf op de hoogte en volg ons op Facebook

Groepen 250+

Bedrijfsuitje, Personeelsuitje, Groepsuitje, Uitje of relatiedag in Gelderland op de Veluwe voor een groep van meer dan 250 deelnemers?

Voor een bedrijfsuitje, personeelsuitje of relatiedag voor een groep met meer dan 250 deelnemers, maken we graag een voorstel op maat voor u. We kunnen alle mogelijke activiteiten aanbieden tijdens uw megafestijn! Vraag gerust naar de mogelijkheden. We verzorgen uw bedrijfsuitje op de Veluwe tot 1200 personen. Geef uw wensen aan ons door en we zullen u verassen met een leuke dag! We kunnen alle activiteiten voor u combineren. Wat dacht u van een combinatie van solex rijden, trabant rijden en laser kleiduiven schieten? Natuurlijk is een zeskamp ook altijd een uitdaging.

We adviseren om verschillende activiteiten aan te bieden voor uw collega's. Hierdoor kan iedereen kiezen wat men leuk vindt en zo heeft iedereen een onvergetelijk dag. Kortom, Veluwe-Events verzorgt graag uw evenement op de Veluwe, welke activiteit u ook kiest.

Een voorbeeld van groepen met meer dan 250 deelnemers die we in het verleden verzorgt hebben is:

5 keuze programma's

Iedereen kan van te voren aangeven wat men wil doen deze dag! Kies je voor het culturele, recreatieve, sportieve, actieve of megasportieve programma?

  1. Cultureel: Een rondleiding door de Oude Hanzestad Harderwijk met een Bottertocht.
  2. Recreatief: Met onze natuurgids op pad en ontdek de mooie Veluwe.
  3. Sportief: Per tandem gaan jullie de route zoeken. Lukt het om de opdrachten te volbrengen?
  4. Actief: Hier gaan jullie per mountainbike en GPS de Veluwe over. Door de bossen heen rijden om zo de tocht uit te rijden.
  5. Megasportief: Per GPS lopen en mountainbiken, daarna op naar het touwbanenparcours! Durf jij deze uitdaging aan?

 

Wilt u nog lekker blijven eten? Bekijk hier de mogelijkheden

We maken graag een voorstel op maat voor u!