Blijf op de hoogte en volg ons op Facebook

Open dag Veluwe Events groot success

23/03/2016

Hulshorst – Met de opkomst van 750 mensen was de open dag van Veluwe Events een groot succes! Op zaterdag 19 maart was iedereen welkom om verschillende activiteiten en workshops te volgen bij Veluwe Events. Vanaf 13:00 uur tot het eind van de middag, stond het terrein vol met enthousiaste bezoekers.  

Rond 13:00 uur stroomde het hele terrein vol met enthousiaste bezoekers. De wachttijden voor de activiteiten liepen op, maar dit mocht de pret niet drukken. De activiteiten waren zeer gevarieerd, er werd 4x4 gereden en samenwerkingsvaardigheden  werden op de proef gesteld tijdens een ronde powerturn. Ook kon men op de Open Dag boogschieten, bubbel voetballen en lasergamen en waren er verschillende workshops. Veluwe events bied activiteiten van jong tot oud, zo kan men een traditionele solex berijden, maar bied Veluwe Events ook zeer moderne activiteiten zoals drone vliegen of een helikopter dropping. 

Wiebe van der Leij, Operations Manager van Veluwe Events zegt: 'Wij zijn trots op ons 10-jarig jubileum en de open dag was een geweldige manier om ons terrein te kunnen laten zien aan velen'. 

Er werden tijdens de open dag verschillende items geveild voor de stichting ‘Make a Wish’. Deze stichting brengt de dromen in vervulling van ernstig zieke kinderen. De veiling heeft in totaal  €445,00 opgehaald.