Covid-19

Covid-19

Stay safe


Met oog op de landelijke richtlijnen, zal jouw evenement in enkele opzichten anders zijn. Wij maken jouw dag zo aangenaam en vertrouwd mogelijk zoals je dat van ons gewend bent. Hier lees je alle maatregelen die wij nemen tijdens jouw het evenement. 

Met dit in gedachten brengen wij je op de hoogte van de uitgebreide gezondheids- en veiligheidsmaatregelen tijdens je evenement bij Veluwe Events. We blijven de situatie nauwgezet volgen en zullen het beleid van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) hanteren.

Welke maatregelen worden er genomen tijdens mijn evenement?
Wij kunnen de 1,5 meter waarborgen bij alles wat we aanbieden. Bij binnenkomst staat er desinfectiespray voor de handen klaar en hebben we rubberen weggooihandschoenen als de mensen die graag willen. Ook vragen we van alle deelnemers om bij binnenkomst een triageformulier in te vullen.

Ik wil graag een nieuwe reservering plaatsen. Waar moet ik rekening mee houden?
Wil je een activiteit boeken met een grote groep? Dat kan! Houd er echter wel rekening mee dat we tijdens de activiteit(en) de groep zullen opsplitsen in kleinere groepen om zo de afstand goed te kunnen bewaren.

Kan ik mijn bestaande reservering annuleren of de datum wijzigen?
Het is alleen mogelijk je bestaande reservering te wijzigen in geval van een lockdown. Is er momenteel geen lockdown, maar wil je toch graag je datum wijzigen, dan gelden onze normale annuleringsvoorwaarden.

Mocht je toch nog andere vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

De Veluwe Events nieuwsbrief

Blijf in de competitie!