Eindejaarsfeest

Ontwerp zonder titel 1 v2

Midden op de Veluwe bevindt zich het leukste outdoor centrum van Nederland; dé ultieme plek om te lasergamen, op een quad of 4x4 te rijden of om eens helemaal los te gaan op de challenge parcours. Aan welke activiteit je ook deelneemt, het is een prachtige beleving die je niet snel zult vergeten. Uiteraard hoort catering of een overnachting ook tot de mogelijkheden dankzij het naastgelegen Apollo Hotel Veluwe De Beyaerd. Kom genieten, kom naar de Veluwe!

Als slimste uit de bus komen tijdens het eindejaarsevent met jouw collega’s? Test samen met je team jullie algemene kennis en ga de battle met elkaar aan tijdens de Veluwe Events Pubquiz. Uiteraard bevat onze quiz alle nieuwsfeiten van 2020 welke wij kunnen aanvullen met leuke weetjes over jouw bedrijf.

Going the extra mile? Maak jullie event compleet met een overheerlijke Winter BBQ bij de Veluwse Huyskamer of een oerhollands stampotten buffet en warm je handen boven de vuurkorf. De bosrijke omgeving van Apollo Hotel Veluwe de Beyaerd én Veluwe Events zijn dé ideale bestemming voor, tijdens of na de feestdagen.

Neem contact op met ons reserveringsteam om jouw persoonlijke wensen door te spreken.

EINDEJAARS PUBQUIZ 
Glas bubbels | 2,5 uur borrelarrangement | bittergarnituur
€ 42,50 per persoon 

WINTERBBQ
€ 29,50 per persoon | vanaf 20 personen

WINTERBUFFET
€ 21,50 per persoon | inclusief stampottenbuffet | vanaf 20 personen

VELUWE EVENTS

Benieuwd wat Veluwe Events, naast lasergamen, handboogschieten, quad rijden en challenge parcourse nog meer te bieden heeft? Bezoek Veluwe-events.nl voor al onze activiteiten.