Blijf op de hoogte en volg ons op Facebook

Wie is de Mol?

Hét Wie is de Mol? bedrijfsuitje van Nederland! Een interactieve Game, ontwikkeld door Uitjesbureau samen met de enige echte Mol professionals – IDTV.. Wij mogen jullie namens hen het originele spel Wie is de Mol? aanbieden. Als je nog geen Molloot was, dan wordt je er nu echt één!

Echt iets anders! De unieke samenwerking met IDTV, de televisieproducent van Wie is de Mol, zorgde voor vele extra mogelijkheden. Het resultaat is een speciale “Wie is de Mol?-app”. Na ontvangst en instructies van de presentator worden de teams dwars over ons terrein gestuurd via de tablet. De app stuurt aan en registreert alle acties van zowel de Mol, als het team, als iedere kandidaat binnen het team. Zo kan iedereen aan het eind van het spel de doorslaggevende individuele test maken.

Je herkent direct de sfeer en de spanning! Wie is er te vertrouwen, wie gaat voor de geldpot en wie niet? Houdt iemand er een verborgen agenda op na en herken je een typische Mol- actie? Naast een teamprestatie is er ook bij jullie Wie is de Mol? een individuele prestatie. De combinatie van beide prestaties bepaalt uiteindelijk de winnaar. Als kandidaat dien je dus goed af te wegen of en wanneer het teambelang boven het individuele belang weegt en andersom. Waar kies jij voor ? Deel jij je joker met het team? Kies je voor een individuele vrijstelling? De keuze is aan jou!

Kun je niet wachten om dit spannende spel met je collega's of vrienden te spelen? Neem dan snel contact met ons op via 0341-451541 of vul het hier het contact formulier in.