certificatie

certificatie

Weten met wie je in zee (of het bos) gaat

Wij zijn lid van de VeBON en TÜV gecertificeerd. Dit is een waarborging voor de veiligheid van jou en je team. Wij hebben een naam hoog te houden en nemen nergens onnodige risico’s met mensen, natuur en milieu. 

Als buitensportonderneming nemen we jullie onder onze hoede en dat doen we op een verantwoorde manier.

 

VeBON

De VeBON (Vereniging van Buitensport Ondernemingen Nederland) is dé brancheorganisatie voor buitensportondernemers. Aangesloten zijn onder meer bedrijven met activiteiten in Nederland en de Ardennen, sportieve evenementenbureaus, klimcentra, organisaties met actieve reizen en agro-recreatieve bedrijven. VeBON adviseert en ondersteunt haar leden bij het organiseren van activiteiten of bij het uitvoeren van hun bedrijf. Daarnaast is de VeBON belangenvertegenwoordiger van de ondernemers in de buitensportbranche. Zo is zij officieel gesprekspartner voor diverse overheden, veiligheidsinstituten, sportbonden, onderwijsinstellingen, MKB-sportplatform en RECRON.

 

Lees meer over de VeBON op de website: www.vebon.nl

 

TÜV gecertificeerd

VeBON bedrijven besteden extra aandacht aan de veiligheidsaspecten van buitensportactiviteiten. Elk lid is verplicht om met een speciaal veiligheidssysteem te werken dat jaarlijks getoetst wordt door TÜV Service Check Nederland. TÜV is een onafhankelijke en erkende instantie die volgens vastgestelde standaarden het veiligheidsbeleid van buitensportondernemingen beoordeelt. Onderdelen van het veiligheidssysteem zijn onder andere een uitgebreide risicoanalyse van activiteiten, beheermaatregelen voor risico’s, registraties en controles van gebruikte materialen.

 

Lees meer over TÜV certificatie op de website: www.tuv.nl

De Veluwe Events nieuwsbrief

Blijf in de competitie!