ACTIVITEITEN

ACTIVITEITEN

Pedal to the metal!

Pedal to the metal

Pedal to the metal

Dit is een combinatie van 2 gemotoriseerde activiteiten en 1 niet-gemotoriseerde activiteit. Let op, de minimumleeftijd is 18 jaar en bij het 4x4 rijden is rijbewijs B verplicht.

Prijs: €77,- per persoon
Duur: 3 uur
Minimaal 12 personen

Quad rijden

Quad rijden

Modder achter je oren? Dan begint het net leuk te worden! Je kan helemaal los op onze eigen verlengde en vernieuwde quad baan. Na een uitleg van onze enthousiaste instructeurs mag je zelf het gas uitproberen. Maar op een van de langste banen van Nederland heb je meer nodig! Mooie bochten waar je echt behendigheid voor moet hebben. Maar vanaf de tribune zal je hard aangemoedigd worden! Let op, de minimumleeftijd is 18 jaar.

Prijs: €32,50 per persoon
Duur: 1 uur
Minimaal 8 personen

4x4

4x4

Heb jij de drive om met een 4x4 het spannende parcours af te leggen en via waterbakken, wipwaps en hoge bruggen de finish te bereiken? Schrijf je dan in voor deze topactiviteit. Let op, de minimumleeftijd is 18 jaar en rijbewijs B is verplicht.

Prijs: €32,50 per persoon
Duur: 1 uur
Minimaal 8 personen

Powerturn

Powerturn

1 buggy, 2 personen, 2 gashendels, maar waar is het stuur!? Teamwork is vereist om deze powerturn te bedwingen! Wheelies maken, 360 graden turns, donuts... Doe alles wat je ooit op de openbare weg had willen doen maar niet mocht. Laat je behendigheid zien en steel de show. Let op, de minimumleeftijd is 18 jaar.

Prijs: €32,50 per persoon
Duur: 1 uur
Minimaal 8 personen

Klimmen en Abseilen

Klimmen en Abseilen

‘It’s lonely at the top’. Bewijs je teamgenoten dat jij die topper bent die als spiderman het uitzicht pakt over de mooie Veluwe en neerkijkt op zijn concurrentie. Wat is nou 10 meter voor iemand als jij? En ‘no worries’, je bent gezekerd, ook tijdens het abseilen terug naar beneden.

Prijs: €21,-per persoon
Duur: 1 uur

Paalsprong

Paalsprong

Het lijkt zo simpel, van een paal naar een trapeze springen. Maar ga er maar eens staan. Dit is hét moment om je angsten te overwinnen en je team trots te maken!

Prijs: €18,- per persoon
Duur: 1 uur

Challenge parcours

Challenge parcours

Laat zien dat je een echte teamspeler bent en help elkaar over de hindernissen heen. Onthoud... je bent zo sterk als je zwakste schakel! En o ja, jullie krijgen ook nog wat ballast mee.

Prijs: €16,50 per persoon
Duur: 1 uur

Handboogschieten

Handboogschieten

Ben jij de Robin Hood van de Veluwe, of schiet jij als een verdwaalde indiaan die beter de vredespijp kan gaan roken? Span die boog en bereik je doel.

Prijs: €18,- per persoon
Duur: 45 tot 60 minuten

Lasergame

Lasergame

Verdwaald in de duisternis word jij geleid door neon-markeringen op de donkere muren om op zoek te gaan naar je tegenstanders om deze uit te schakelen. Jouw laserstraal maakt het verschil tussen winnen of verliezen in deze indoor experience.

Prijs: €21,- per persoon
Duur: 1 uur

Veluwe Events Pubquiz

Veluwe Events Pubquiz

Ook mentaal wordt er gestreden om de winst tijdens deze interactieve kennisquiz. Wie is het slimst, wie sleept deze prijs in de wacht? Deze quiz is door Veluwe Events zelf ontwikkeld waarin politiek, sport, entertainment, geschiedenis en meer aan bod komt. Vragen over vroeger maar ook van nu. Geschikt dus voor alle leeftijden.

Prijs: €19,50 per persoon
Duur: 1 tot 1,5 uur

Dartclinic

Dartclinic

Oneee-hunreddd-and-eiiiiiighhhhty…. Of iets wat in de buurt komt, we heten niet allemaal Barney. Maar wel leuk om te leren. Met de juiste techniek zul je zien dat je een heel eind komt. Je hoeft geen prof te zijn om mee te doen en gezellig bijkletsen onder het genot van een drankje hoort er natuurlijk ook bij.

Prijs: €17,50 per persoon
Duur: 1,5 uur

Op pad met de natuurgids

Op pad met de natuurgids

Je kunt zelf het bos in gaan met je smartphone op zak maar de kans dat je dan een hert of zwijn ziet is zeer klein. En wie gaat je die dingen vertellen over de natuur die nog slimmer is dan dat ding in je kontzak? Juist. Maak deze wandeling met een ervaren natuurgids en je zult door de bomen het bos zien.

Prijs: €25,- per persoon
Duur: 1,5 tot 2 uur

Mountainbike tocht

Mountainbike tocht

Mountainbiken door de Veluwe is net even anders dan het rijden over verhard asfalt. Adem de heerlijke boslucht in terwijl wilde hazen wegschieten voor je voorwiel. Onder begeleiding van een instructeur stap je op dat zadel en ervaar de natuur!

Prijs: €32,50 per persoon
Duur: 1,5 tot 2 uur

Land Rover tocht

Land Rover tocht

Altijd al eens achter het stuur willen zitten van een Land Rover en in een robuuste tocht over een uitdagend parcours gas willen geven? Dan is dit je kans. Rij over wipwaps, steile hellingen en bruggen. Laat zien wie de baas is van het parcours!
Niet voor watjes.

Prijs: €59,90 per persoon
Duur: 1,5 uur

De Veluwe Events nieuwsbrief

Blijf in de competitie!